Chlamydia DNA

Onze Chlamydia DNA-test biedt een betrouwbare en snelle diagnose voor Chlamydia, een seksueel overdraagbare aandoening (SOA) veroorzaakt door een bacterie. Als je vermoedt dat je Chlamydia hebt of onbeschermde seks hebt gehad, is het laten testen essentieel om eventuele infecties op te sporen. Bescherm jezelf en je partner door regelmatig SOA-tests te ondergaan en condooms te gebruiken. Het voorkomen van SOA's en het laten testen zijn cruciale stappen in seksuele gezondheidszorg.

Meer Info

Gonorroe

Gonorroe is een veelvoorkomende SOA die ernstige gevolgen kan hebben als deze niet wordt behandeld. Onze Gonorroe-test biedt snelle en nauwkeurige resultaten, waardoor je snel kunt handelen als je vermoedt dat je gonorroe hebt. Pijn bij het plassen en een branderig gevoel zijn veelvoorkomende symptomen. We raden mensen met HIV aan om regelmatig SOA-tests te laten uitvoeren om hun algehele gezondheid te waarborgen. Voorkomen is beter dan genezen.

Meer Info

Syfilis

Syfilis is een ernstige SOA die onopgemerkt kan blijven als deze niet wordt getest. Onze Syfilis-test biedt je de mogelijkheid om deze infectie op te sporen en snel behandeling te krijgen indien nodig. Mensen met HIV hebben een verhoogd risico op syfilis, dus regelmatige SOA-testen zijn van vitaal belang. Het is belangrijk om te laten testen als je een branderig gevoel of pijn bij het plassen ervaart. Zorg voor je seksuele gezondheid.

Meer Info

HIV

Onze HIV-test is een essentiƫle screeningstool voor mensen met HIV. Het identificeert je HIV-status en helpt je bij het beheren van je gezondheid. HIV-remmers kunnen worden voorgeschreven om de voortgang van de ziekte te vertragen. Het is van cruciaal belang om regelmatig HIV-tests te ondergaan om op de hoogte te blijven van je status en je algehele welzijn te waarborgen. Blijf voorlichting geven over HIV en SOA-preventie.

Meer Info

SOA Compleet

Onze SOA Compleet-test omvat een uitgebreide screening voor verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's), waaronder HIV, gonorroe, chlamydia en syfilis. Dit is de beste manier om je gezondheid te beschermen als je seksueel actief bent. Een snelle diagnose en behandeling zijn essentieel om eventuele infecties te stoppen en verdere verspreiding te voorkomen. Laat jezelf regelmatig testen om gemoedsrust te krijgen en anderen te beschermen.

Meer Info

HIV Same Day

Onze HIV Same Day-test biedt onmiddellijke resultaten, waardoor je snel duidelijkheid krijgt over je HIV-status. Dit is vooral handig voor mensen die zich zorgen maken over hun gezondheid. Het is belangrijk om te weten dat HIV-remmers beschikbaar zijn om de voortgang van de ziekte te vertragen. Als je seksueel actief bent, is het raadzaam om regelmatig HIV-testen te ondergaan om je welzijn te waarborgen en eventuele verspreiding van de ziekte te voorkomen. Neem verantwoordelijkheid voor je seksuele gezondheid.

Meer Info

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je preventieve bloedtest? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of chatten.
Veelgestelde vragen