Medisch E-consult.

Wilt u snel een afspraak met een arts? Wilt u de wachtkamer overslaan? Boek een gratis online intake, ook in het weekend!

Online medisch consult bij Labplusarts

E-Consult Timer
Flexibele tijden
U boekt uw online medisch consult wanneer het u uitkomt. De consulten kunnen ook buiten kantoortijden, in de avond en in het weekend plaatsvinden.
Flexibel medisch e-consult
Communicatie
Onze artsen hebben verschillende specialismen en aandachtsgebieden. Daarnaast spreken ze vloeiend Engels, Nederlands, Duits en Pools.
Image

Voor wie is het online medisch consult?

Een online medisch consult is voor iedereen zonder acute klachten. Tijdens een e-consult wordt er diep ingegaan op uw problematiek vanuit verschillende aandachtsgebieden om een holistisch advies te bewerkstelligen, zoveel mogelijk zonder

Consultduur
Triage
Specialisten
Online huisarts
Geen huisarts?
Het kan zijn dat u een expat bent, een international student of gewoon geen huisarts hebt. U kunt bij ons terecht voor online medisch advies.
Verzekering e-consult
Verzekering?
Als u geen huisarts hebt, kunnen de medische e-consult consult kosten gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Veel (internationale) zorgverzekeraars vergoeden daarnaast ook de kosten van een online consult met een specialist in een aanvullend pakket. Informeer bij uw eigen verzekeraar.
Een online medisch consult consult is zeer geschikt om bloeduitslagen te bespreken of voor een second-opinion. Voor niet-acute klachten bieden wij de online medisch consult ook aan. Na een aanvraag wordt u getriageerd. Een assistente belt u en vraagt uw klacht uit. Indien het niet geschikt is voor een e-consult, wordt u verder verwezen en worden er geen kosten in rekening gebracht.
Een e-consult (online medisch consult) wordt steeds normaler. Voor de meeste hulpvragen is dit mogelijk, zoals een doorverwijzing, herhaalrecept of niet spoedeisende klachten. Dit is allemaal mogelijk vanuit het comfort van uw huis.
Uw gezondheid staat voorop. Uw patientgegevens worden versleuteld opgeslagen achter een beveiligde verbinding. Alle artsen en specialisten zijn BIG-geregistreerd. Dit houdt in dat ze in Nederland bevoegd zijn om medisch advies te verstrekken en medische handelingen uit te voeren.
Een online medisch consult is eenvoudig te reserveren en duurt doorgaans 15 minuten. Mocht een langer consult nodig zijn bij complexe casuistiek, is dit uiteraard ook mogelijk.
Dit is afhankelijk van de specialist. Doorgaans wordt er tussen de €39 en €79 gerekend.
Als u geen huisarts hebt, dan kunnen de medische e-consult consult kosten meestal gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar, afhankelijk van de zorgverzekeraar en een aanvullende verzekering. Veel (internationale) zorgverzekeraars vergoeden daarnaast ook de kosten van een online consult met een specialist in een aanvullend pakket. Informeer bij uw eigen verzekeraar. Elke verzekeraar heeft andere voorwaarden. Labplusarts bemiddelt niet met zorgverzekeraars.