Background

Disclaimer

Disclaimer Labplusarts

Alhoewel Labplusarts ernaar streeft dat de informatie op haar website zo actueel en nauwkeurig mogelijk is, is zij niet aansprakelijk voor problemen die ontstaan door het gebruik van deze website en/of daaraan verbonden externe sites.

Labplusarts kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor fouten die ontstaan door onjuistheden, onvolledigheid en/of onnauwkeurigheid van de informatie op deze website. In geen enkel geval is Labplusarts aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de informatie op deze website. Ook is Labplusarts niet aansprakelijk voor mogelijke virussen op de website.

Labplusarts kan de informatie op deze website herzien zonder aankondiging. Op deze aansprakelijkheidsbeperking alsmede alle geschillen die mochten ontstaan naar aanleiding van het gebruik van de informatie op deze website is Nederlands recht van toepassing. Bezoekers van de site kunnen er geen rechten aan ontlenen en deze is van informatieve aard. Bij klachten of twijfel dient de gebruiker altijd zijn arts te raadplegen. De cliƫnt heeft zelf de verantwoordelijkheid de uitslag op te volgen bij zijn of haar eigen (huis) arts. In geen geval kan Labplusarts aansprakelijk gesteld worden door het gebruik en de gevolgen van deze website.