Background

Over ons

Het recht op informatie

Door onderzoeken toegankelijk te maken, kunnen we de vroege detectie en preventie van ziekten faciliteren. Het gaat om het recht op informatie over het eigen lichaam, die mits tijdig beschikbaar komt, gezondheid kan bevorderen. Als er door vroegtijdige detectie begrip en inzicht ontstaat over risicofactoren, kan er veel meer gedaan worden.

Labplusarts, preventieve bloedonderzoeken

Bloedonderzoek is aanvullend onderzoek. Wij stellen een consult en de daaruit voortkomende hulpvraag als basis voor goede therapie en geneeskunde. Samen met bloedonderzoek en andere aanvullende onderzoeken kan dit helpen om vroegtijdig in te grijpen, ziekte te voorkomen en gezondheid te bevorderen.
De onafhankelijkheid van zorgverzekeraars stelt in staat om meer te doen; kortere wachttijden, snellere uitslagen en meer tijd.

Kernpunten preventief bloedonderzoek en consulten

Iedereen moet op een betrouwbare en tijdige wijze testen kunnen doen ter preventie van ziekten met advies van een arts

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om snel gezien en doorgestuurd te worden bij afwijkende uitslagen van een bloedonderzoek. Dit realiseren wij met e-consulten binnen 24 uur.

Iedereen moet een deskundige en transparante interpretatie krijgen van zijn of haar uitslagen na een bloedonderzoek, of het nu om een cholesterol meting of een soa test gaat.

Wij hebben alles over voor onze gezondheid, maar vinden dat preventief bloedonderzoek betaalbaar moet zijn.

Kwaliteit & gezondheid

Betrouwbare resultaten zijn een voorwaarde om juiste uitspraken te doen over gezondheid. Daarom werken wij bij het bloedprikken met gediplomeerde prikkers en NEN EN 15224:2012 en CCKL geaccrediteerde laboratoria. Daarnaast wordt de interpretatie van het bloedonderzoek door ervaren artsen gedaan. De Portal waar de resultaten te vinden zijn, is versleuteld.

Meer lezen over waarom kwaliteit belangrijk is voor ons?

Preventie & Kwaliteit
Preventief bloedonderzoek

Medisch e-consult

Bloedprikken kun je nu gemakkelijk online regelen, zonder doorverwijzing en zonder tijd kwijt te zijn met het maken van een afspraak bij de huisarts. Verder hoef je ook niet lang te wachten op de uitslag.

En als je toch een (huis)arts wilt spreken? Vraag dan een e-consult aan met een van onze specialisten die je dikwijls dezelfde dag nog kunnen spreken, ook in het weekend!

Bloedonderzoek bedrijven

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je bloedonderzoek? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of chatten.
Veelgestelde vragen