Gratis e-consult intake. Eerste e-consult is gratis
Bekijk nu
Background

Over ons

LabPlusArts, preventieve bloedonderzoeken.

Wij merken een sterke groei aan bloedonderzoeken zonder klinische betekenis voor te hoge prijzen. Bovendien geven deze aanbieders van preventieve bloedonderzoeken zonder tussenkomst of advies van een arts medisch advies. Wij vinden dat het betrouwbaar en betaalbaar kan en moet.

Kernpunten preventief bloedonderzoek

Binoculars icon

Iedereen moet op een betrouwbare wijze zijn of haar bloed kunnen onderzoeken ter preventie van ziekten

Layouts icon

Iedereen moet een deskundige en transparante interpretatie krijgen van zijn of haar uitslagen na een bloedonderzoek, of het nu om een cholesterol meting of een soa test gaat.

Box icon

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om snel gezien en doorgestuurd te worden bij afwijkende uitslagen van een bloedonderzoek. Dit realiseren wij met e-consulten binnen 24 uur, of het nu in de avond of weekend is. Wij bieden op dit moment e-consult huisarts en e-consult dermatoloog aan.

Box icon

Wij hebben alles over voor onze gezondheid, maar vinden niet dat je voor preventief bloedonderzoek woekerprijzen moet betalen.Jouw gezondheid in eigen hand!
  • Bloedonderzoek Labplusarts Profiel
  • Labplusarts Profiel 2
  • Labplusarts Profiel 3
  • Labplusarts Profiel 3
  • Labplusarts Profiel 4

Kwaliteit & gezondheid

Betrouwbare resultaten zijn een voorwaarde om accurate uitspraken te doen over gezondheid. Daarom werken wij bij het bloedprikken met gediplomeerde verpleegkundige prikkers en NEN EN 15224:2012 en CCKL geaccrediteerde laboratoria. Daarnaast wordt de interpretatie van het bloedonderzoek door ervaren huisartsen gedaan. De Mijn Portal waar de bloedonderzoek resultaten te vinden zijn, is beveiligd met de laatste encryptie technologie.

Meer lezen over waarom kwaliteit belangrijk is voor ons?

Preventie & Kwaliteit
Image Image

Medisch e-consult

Bloedprikken kun je nu gemakkelijk online regelen. Zonder doorverwijzing. Zonder tijd kwijt te zijn met het maken van een afspraak, naar de huisarts toe gaan en weken wachten op de uitslag.

En als je toch een (huis)arts wilt spreken? Vraag dan een e-consult aan met een van onze specialisten die je dikwijls dezelfde dag nog kunnen spreken, ook in het weekend! Of heb je een plekje op de je huid en wil je weten wat het is? Wij bieden ook het pakket e-consult dermatoloog aan.

Image

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je bloedonderzoek? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of WhatsAppen.
Veelgestelde vragen
Icon