Syfilis

Bepalingen: Syfilis VDRL

Bent u op zoek naar een betrouwbare syfilis test of wilt u zich laten testen op syfilis? U bent op de juiste plek voor uitgebreide informatie en deskundige diensten. Syfilis is een seksueel overdraagbare aandoening die serieuze gezondheidsproblemen kan veroorzaken als deze niet wordt behandeld. Het is essentieel om de symptomen te herkennen en actie te ondernemen door een soa test voor syfilis te ondergaan.

Syfilis Testen en Symptomen Herkennen

Syfilis symptomen kunnen variëren, afhankelijk van het stadium van de infectie. In de beginfase kunnen er kleine, pijnloze zweren optreden op de locatie waar de infectie is binnengedrongen, zoals de penis, vagina, of anus. Het is ook mogelijk dat u vergrote lymfeklieren in de buurt van de zweren opmerkt. Als syfilis niet wordt behandeld, kan de infectie zich naar andere delen van het lichaam verspreiden en ernstigere symptomen veroorzaken, zoals huiduitslag, koorts, en kale plekken.
Wanneer u zich laat testen op syfilis, kiest u voor zekerheid en gezondheid. Ons bedrijf biedt betrouwbare syfilis tests aan in meer dan 350 locaties. Het proces is eenvoudig: u koopt de test, kiest een locatie, krijgt een verwijzing, en ontvangt uw resultaten met de interpretatie van een arts.

Waarom is een Syfilis Test Belangrijk?

Een vroege diagnose van syfilis kan complicaties voorkomen en de verspreiding naar anderen beperken. Syfilis kan ernstige gevolgen hebben als het onbehandeld blijft, waaronder problemen met het hart, de hersenen, en andere organen. Testen op syfilis en het krijgen van de juiste behandeling kan helpen uw gezondheid te beschermen en de verspreiding van deze soa te voorkomen. Onze in-person testen bieden een nauwkeurige diagnose, essentieel om te weten of u besmet bent met syfilis. Met onze deskundige zorg kunt u gerust zijn dat u de juiste stappen neemt voor uw gezondheid. De eerste tekenen van syfilis kunnen enkele weken nadat u mogelijk besmet bent geraakt optreden, dus wacht niet met testen als u risico's hebt gelopen. Laat u testen bij een van onze locaties om zeker te weten of u syfilis hebt. Onze professionele en discrete service zorgt ervoor dat uw privacy wordt gerespecteerd terwijl u de zorg krijgt die u nodig heeft. Voor meer informatie over syfilis, de stadia van syfilis, en hoe u zich kunt laten testen, nodigen we u uit om onze locaties te bezoeken. Zet vandaag nog de stap naar een gezonder leven door een afspraak te maken voor een syfilis test. Blijf afgestemd voor het vervolg van dit artikel, waarin we verder ingaan op het belang van testen, de specifieke symptomen bij mannen, en hoe onze service het verschil kan maken in uw gezondheidszorgtraject.

syfilis symptomen man

Hoewel syfilis zowel mannen als vrouwen treft, kunnen er specifieke symptomen bij mannen zijn die het waard zijn om te benadrukken. Naast de algemene tekenen, zoals zweren en huiduitslag, kunnen mannen ook veranderingen opmerken aan de penis of testikels. Het is cruciaal dat mannen alert zijn op deze veranderingen en bij twijfel een soa test ondergaan.

Het Proces van Testen op Syfilis

Bij onze klinieken wordt de syfilis test uitgevoerd door deskundig medisch personeel. De test vereist gewoonlijk een kleine bloedmonster of een uitstrijkje van de getroffen plek. Het is een snel en relatief pijnloos proces, maar het kan een enorme impact hebben op uw welzijn. Nadat u getest bent, zorgen we ervoor dat u uw resultaten snel ontvangt, zodat u, indien nodig, meteen met de behandeling kunt beginnen.

De Impact van Syfilis op uw Gezondheid

Onbehandelde syfilis kan zich door het hele lichaam verspreiden en leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder schade aan het zenuwstelsel, het hart en de hersenen. Vroege detectie en behandeling zijn essentieel om deze complicaties te voorkomen.

Vertrouw op Onze Expertise

Kiezen voor een test bij een van onze meer dan 350 locaties betekent kiezen voor expertise en zorgvuldigheid. Onze professionals gebruiken de nieuwste technologieën en volgen strikte medische richtlijnen om u nauwkeurige resultaten te bieden. We begrijpen het delicate karakter van soa-testen en verzekeren u van volledige vertrouwelijkheid en respect voor uw privacy.

Maak Vandaag Nog uw Afspraak

Als u symptomen van syfilis hebt of als u denkt dat u risico hebt gelopen, wacht dan niet langer. Bezoek een van onze locaties om een syfilis test te ondergaan. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap. We nodigen u uit om de controle over uw gezondheid te nemen en zekerheid te krijgen met onze gespecialiseerde diensten. Bij ons staat uw gezondheid voorop, en we zijn toegewijd aan het bieden van de zorg die u nodig heeft om een gezond en gelukkig leven te leiden. Laat ons u helpen de stappen te zetten naar een zorgvrije toekomst. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken en laat ons uw partner zijn in gezondheidszorg en welzijn.

Pas twee weken na onbeschermd seksueel contact laten testen. Eerder heeft geen zin.

Hoe werkt het?

Professionele afname

Zelftests geven niet altijd betrouwbare consistente resultaten. Daarom kiest Labplusarts ervoor dat de testen professioneel worden afgenomen op een priklocatie. We hebben dit zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt.

 1. 1

  Vind de test die bij jou past

  Informatie over diverse gezondheidsonderwerpen en een helder overzicht van ons uitgebreide testaanbod. Via de website krijg je op een gemakkelijke manier inzicht in welke test voor jou van toepassing kan zijn. Heb je assistentie nodig bij het maken van een keuze of wil je een eigen pakket samenstellen? Neem gerust contact met ons op.

 2. 2

  Kies een priklocatie

  Wij nemen de testen af op 350+ locaties in Nederland, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kies je eenvoudig jouw priklocatie en na betaling kan je een afspraak maken. Kies dus waar en wanneer het jou uitkomt.

 3. 3

  Laat je prikken

  Tijdens jouw afspraak wordt door een van onze medisch professionals jouw sample afgenomen. Vervolgens wordt in het laboratorium jouw sample onderzocht.

 4. 4

  Een echt betrouwbaar resultaat met begrijpelijke uitleg

  Omdat jouw sample professioneel is afgenomen is het resultaat consistent. De uitslag van jouw onderzoek wordt beoordeeld door een van onze eigen artsen en voorzien van een gedegen advies. We vinden het belangrijk dat jij begrijpt wat het resultaat voor jou betekent. Hier zorgen we voor door uitleg te geven over het onderzoek en de betekenis van jouw waarde.

Altijd een locatie in de buurt

Een positieve gonorroe test behoeft behandeling middels antibiotica injectie en partnerwaarschuwing. Wij zullen dit nooit zelf doen, maar adviseren je om je partners te waarschuwen. Als je een behandeling wilt, hoef je niet meer langs te huisarts, maar kun je het recept via ons krijgen. Je kan de injectie of zelf plaatsen of ons laten langskomen of zelf langskomen in de praktijk. Zie voor meer informatie RIVM richtlijn Syfilis
De meting van het onderzoek bij Syfilis gaat via ISO-gecertificeerde laboratoria. De nauwkeurigheid van een testmethode wordt uitgedrukt in o.a. specificiteit en sensitiviteit. Maar het belangrijkste is dat de uitslagen onderling tussen huisartsen en ziekenhuizen geïnterpreteerd en geaccepteerd worden. Dit is het geval bij onze veneuze afnames. De onderlinge acceptatie zal niet altijd aanwezig zijn door een mogelijk verminderde betrouwbaarheid bij een capillaire afname.
Testen die vaak voorkomen duren over het algemeen 24-48 uur. Testen die via een LC-MS-methode gaan, duren over het algemeen langer, denk aan gemiddeld 3-7 werkdagen. Daarnaast hangt het ook af van de locatie. Sommige locaties doen de analyse zelf en andere aandacht dat uit aan een ander lab.
De interpretatie van Syfilis is niet altijd gemakkelijk en moet worden gezien in het brede plaatje, samen met een anamnese en lichamelijk onderzoek. Bij het adviesgedeelte van de arts wordt rekening gehouden met de hulpvraag waarin je alvast kunt uiteenzetten wat jouw klachten zijn, anders worden de uitslagen geinterpreteerd in samenhang met de andere resultaten. Mocht het nodig zijn, kan de arts bellen om te vragen naar lichamelijke afwijkingen. Zelf hoef je de uitslagen niet in te interpreteren omdat er altijd advies en toelichting van de arts volgt.
Indien de uitslagen van het onderzoek voor Syfilis klinisch significant afwijkend zijn, neemt de arts telefonisch contact op. Indien je niet bereikbaar bent, krijg je een e-mail. Hier staat een advies en een toelichting bij de afwijkende uitslagen en wat je daaraan kunt doen. Als je een recept of verwijzing nodig hebt, kunnen wij daarmee helpen.
De kosten van Syfilis kun je vinden op de productpagina. Afhankelijk van je verzekering en de aanvullende pakketten kun je deze kosten voor Syfilis vergoed krijgen. Onderzoeken voor een IVF behandeling worden bijvoorbeeld vaak vergoed. Na je bestelling krijg je een factuur die je kunt aanleveren bij je verzekering.
Het bestelproces is makkelijk. Een Syfilis test of de onderzoeken die je wilt kun je toevoegen in je winkelwagen. In stap twee vul je de gegevens in en reken je af. Vervolgens krijg je een e-mail ter bevestiging en kun je naar een priklocatie toe. Nadat je geweest bent, krijg je de uitslagen van het Syfilis onderzoek in jouw Portal.
Wij zijn certified-ready volgens de NEN 7510 en 7512 normen voor veilige gegevensoverdracht in de zorg. De Portal is beveiligd met twee- factor authenticatie. Jouw gegevens zijn daarnaast ook versleuteld opgeslagen. De uitslagen van Syfilis sturen wij zonder toestemming niet op aan derden, ook niet aan je huisarts zonder jouw stemming.
Het bloedonderzoek voor Syfilis moet plaatsvinden op een van de priklocaties die wij beschikbaar stellen. Op bepaalde locaties is het mogelijk dat een prikster langs komt bij je. Dit kun je tijdens het afrekenen aangeven. Er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om thuis langs te komen.
Een afspraak voorSyfilis kun je gemakkelijk maken na je bestelling in jouw Portal. Je kunt vrijwel dagelijks terecht in alle grote steden van Nederland. In de kleine steden kun je bepaalde dagen terecht. Op bepaalde locaties is het ook mogelijk dat je in het weekend terecht kunt.
Bij Syfilis onderzoek is een interpretatie van de arts of een toelichting inbegrepen. De toelichting houdt rekening met de hulpvraag die je na de bestelling kunt opgeven in jouw Portal.
Voor bloedonderzoeken maken wij altijd gebruik van een veneuze afname. Dit is de gouden standaard voor bloedafname. Vrij verkrijgbare testen, zoals een vingerprik test maakt gebruik van de capillaire route voor bloedafname. Deze geven niet altijd dezelfde resultaten en de nauwkeurigheid is afhankelijk van hoe, waar en met welke techniek de afname geschied. Het voordeel is natuurlijk wel dat de test makkelijker en minder pijnlijk af te nemen is.
Je kunt altijd afrekenen met iDeal en creditcard (VISA, Mastercard en Amex). Hierbij zit ook Apple Pay inbegrepen. Op de priklocatie kunnen de priksters geen contante betaling accepteren.
De resultaten van Syfilis zijn op jouw verzoek deelbaar met jouw huisarts. Echter, dit kun je zelf ook makkelijk regelen door het downloaden van de uitslag in PDF formaat. Omdat we gebruik maken van de vergelijkbare testmethodens als de huisarts, zijn de uitslagen onderling uitwisselbaar en vergelijkbaar zodat vergelijkingen goed kunnen worden gemaakt.

Syfilis

65,-
Validatie door artsen
Uitslag binnen: 36 - uur
?
Spoed mogelijk
?
Hulp nodig?

Bel naar 085-0043917 voor advies of chat via Whatsapp

Bloedonderzoek zonder verwijzing
Bloedprikken zonder verwijzing op 350+ locaties

Eenvoudig bloedprikken waar en wanneer het jou uitkomt.

Keuze uit meer dan 100 testen, mogelijkheid om eigen ideale test samen te stellen
Validatie door medisch team (BIG geregistreerde artsen)
Snel en begrijpelijke resultaten