Hoe werkt het?

Betrouwbaar medisch advies wanneer het jou uitkomt. Kies een bloedtest en krijg grip op jouw gezondheid

Kies bloedonderzoek
1. Kies bloedonderzoek
Je vindt meer dan 150 verschillende labonderzoeken. Na de bestelling ontvang je een PDF via e-mail.

Alle bloedonderzoeken
Bloedtesten
2. Laat je prikken
Kies een van de 350+ prikposten om bloed te prikken en laat de PDF zien op je telefoon. Lekker makkelijk.

Alle Priklocaties
Bloedtest zonder verwijzing
3. Bekijk jouw uitslag
Binnen enkele dagen zijn (de meeste) van jouw uitslagen bekend. In de online beveiligde portal kun je de uitslag met uitleg van een arts inzien.

Uitslagen Portal

Bloedtest in drie stappen

Met meer dan 350 priklocaties is er altijd een prikpost bij jou in de buurt. Bekijk de Priklocatie pagina voor een overzicht.
 1. Kies jouw bloedonderzoek pakket

  Jij bepaalt welk bloedonderzoek je doet en wanneer. Wij bieden meer dan 150 verschillende bloedonderzoeken aan die gegroepeerd zijn in logisch opgebouwde pakketten. Hiermee krijg je een goed beeld van je gezondheid. Liever een custom bepaling doen? Neem dan contact op.

  Al onze testen zijn anoniem. Onze artsen zijn namelijk onderworpen aan het medisch beroepsgeheim. Jouw uitslagen worden bovendien niet op je Portal opgeslagen. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Weet je niet welke je nodig hebt? Je kunt ons bellen, mailen of appen. Na je bestelling krijg je een PDF via de e-mail. Hiermee ga je naar de prikpost.

  Bekijk alle labtesten
Bloedafname
 1. Laat bloed prikken

  Je kunt bij meer dan 350 priklocaties terecht om je bloed te prikken. Print voor een snelle afhandeling jouw Zorgdomein PDF (met daarin een barcode). De prikverpleegkundige neemt vervolgens jouw bloed af. Bekijk op de kaart waar de dichtstbijzijnde priklocatie bij jou is.

  Wil je liever thuis of op het werk geprikt worden? Neem contact op.

  Bekijk alle priklocaties
Bloedtest uitslag
 1. Bekijk uitslag

  Binnen enkele dagen zijn de meeste van jouw laboratoriumwaarden bekend. Voor enkele bloedonderzoeken duurt dit langer. In jouw beveiligde portal kun je een advies en uitleg van een BIG-geregistreerde arts inzien.

  Zijn er afwijkende waarden gevonden? Dan kun je ervoor kiezen om langs te komen voor een consult in de praktijk van de huisarts die jouw bloed heeft beoordeeld of een e-consult aanvragen.

  Log in Mijn Portal
150+
Bloedwaarden en laboratorium tests, inclusief SOA-testen!
24u
Binnen 24 uur een e-consult, ook in het weekend!
350+
Prikposten in jouw buurt wanneer het jou uitkomt!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je preventieve bloedtest? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of chatten.
Veelgestelde vragen