Gratis e-consult intake. Eerste e-consult is gratis
Bekijk nu

Hoe werkt het?

Betrouwbaar medisch advies wanneer het jou uitkomt. Kies een bloedtest en krijg grip op jouw gezondheid

Icon
1. Kies bloedonderzoek
Je vindt meer dan 50 verschillende labonderzoeken. Liever je eigen bloedtest samenstellen? Neem contact op.

Alle bloedonderzoeken
Icon
2. Laat je prikken
Kies een van de 200+ prikposten om bloed te prikken. Bloedonderzoeken waren nog nooit zo makkelijk. Wij komen ook langs op het werk!

Alle Priklocaties
Icon
3. Bekijk jouw uitslag
Binnen 24 uur zijn jouw uitslagen bekend. In de online beveiligde portal kun je de uitslag met uitleg van een BIG-geregistreerde arts inzien.

Uitslagen Portal

Bloedtest in drie stappen

Met meer dan 200 priklocaties is er altijd een prikpost bij jou in de buurt. Bekijk de Priklocatie pagina waar alle locaties staan.
 1. Kies jouw bloedonderzoek pakket

  Jij bepaalt welk bloedonderzoek je doet en wanneer. Wij bieden meer dan 50 verschillende bloedonderzoeken aan die gegroepeerd zijn in logisch opgebouwde pakketten. Met de onderzoeken krijg je een goed beeld van je gezondheid. Liever een enkele bepaling doen? Neem dan contact op.

  Al onze testen zijn anoniem. Je mag een fictieve naam mag opgeven tijdens de registratie en op het labformulier. Daarnaast zijn onze artsen onderworpen aan het medisch beroepsgeheim. Dit is met name handig bij SOA diagnostiek. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Weet je niet welke je nodig hebt? Je kunt ons bellen, mailen of appen.

  Bekijk alle labtesten
Bloedafname
 1. Laat bloed prikken

  Je kunt bij meer dan 200 priklocaties terecht om je bloed te prikken. Laat voor een snelle afhandeling de brief in jouw bevestigingsmail zien. De prikverpleegkundige neemt vervolgens jouw bloef af. Bekijk op de kaart waar de dichtstbijzijnde priklocatie bij jou is.

  Wil je liever thuis of op het werk geprikt worden? Neem contact op.

  Bekijk alle priklocaties
Bloedtest uitslag
 1. Bekijk uitslag

  Binnen 24 uur zijn de meeste van jouw laboratoriumwaarden bekend. Voor enkele bloedonderzoeken duurt dit langer. In jouw beveiligde portal kun je de uitslagen met uitleg van een BIG-geregistreerde arts inzien.

  Zijn er afwijkende waarden gevonden? Dan kun je ervoor kiezen om langs te komen voor een consult in de praktijk van de huisarts die jouw bloed heeft beoordeeld of een e-consult aanvragen.

  Log in Mijn Portal
50+
Bloedwaarden en laboratorium tests, inclusief SOA-testen!
24u
Binnen 24 uur een e-consult, ook in het weekend!
200+
Prikposten in jouw buurt wanneer het jou uitkomt!

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je bloedonderzoek? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of bellen.
Veelgestelde vragen
Icon