iFOBT Dikke Darm

Deze test kijkt of er bloed in jouw ontlasting zit. Dit is van vitaal belang voor het vroegtijdig opsporen van darmkanker, vooral bij mensen met risicofactoren. Onze test reageert op de behandeling van darmkanker, waardoor je tijdig actie kunt ondernemen. Met de mogelijkheid om de aanwezigheid van occult bloed in de ontlasting te detecteren, biedt onze test gemoedsrust en is het een belangrijke stap in jouw gezondheidszorgroutine. Het geeft je de kans om preventieve maatregelen te nemen en levensreddende behandelingen te starten voordat de kanker zich verspreidt. Bovendien is onze test niet invasief en gemakkelijk thuis uit te voeren, waardoor het een handige optie is voor jouw screeningbehoeften. Bescherm je gezondheid met onze iFOBT Dikke Darm test en neem controle over jouw welzijn.

Meer Info

PSA Prostaat

De PSA Prostaat test biedt inzicht in jouw PSA-waarden, die belangrijk zijn voor het monitoren van prostaatgezondheid. Een verhoogde PSA-waarde kan wijzen op prostaatproblemen, inclusief agressieve prostaatkanker. Met deze test kun je verder onderzoek overwegen als dat nodig is, en helpt het om prostaatgerelateerde zorgen aan te pakken. Dit stelt je in staat om proactief te zijn in het beheren van jouw prostaatgezondheid. Vroege detectie van prostaatkanker vergroot de kans op succesvolle behandeling en verbetert jouw levenskwaliteit. Onze PSA Prostaat test is nauwkeurig en betrouwbaar, en je kunt deze gemakkelijk thuis uitvoeren. Neem de eerste stap naar een gezonde prostaat en een gezonder leven met onze test.

Meer Info

CA-125

De CA-125 test is van onschatbare waarde voor vrouwen die zich zorgen maken over hun gezondheid. Een verhoogd CA-125-gehalte kan wijzen op problemen zoals ovariumkanker. Onze test biedt niet alleen gemoedsrust, maar geeft je ook de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek indien nodig. Door het CA-125-gehalte te meten, helpen we je bij het nemen van de juiste stappen om jouw welzijn te waarborgen. Ovariumkanker is een van de meest verraderlijke vormen van kanker, vaak zonder duidelijke symptomen in de vroege stadia. Onze test is een krachtig hulpmiddel om deze sluipende ziekte vroegtijdig op te sporen en de kans op succesvolle behandeling te vergroten. Je kunt op ons vertrouwen voor nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Meer Info

CEA

Onze CEA test meet het carcino-embryonaal antigeen (CEA) in het bloed, een marker die waardevolle informatie kan verschaffen over jouw gezondheid. Dit kan worden gebruikt om verschillende aandoeningen te evalueren, waaronder kanker en levercirrose. Het is een waardevol hulpmiddel om de gezondheid van het omliggende weefsel te controleren en biedt je de mogelijkheid tot aanvullend onderzoek indien nodig. Wij streven naar de hoogste precisie en betrouwbaarheid in onze testresultaten. CEA is niet alleen een indicator voor kanker, maar kan ook wijzen op andere medische aandoeningen, waaronder leverproblemen en ontstekingen. Onze CEA test biedt een uitgebreide evaluatie van jouw gezondheid en helpt je bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor jouw welzijn.

Meer Info

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je preventieve bloedtest? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of chatten.
Veelgestelde vragen