Uitgebreid Bloedonderzoek

Dit uitgebreide bloedonderzoek is een cruciaal preventief medisch onderzoek dat helpt bij het identificeren van de meest voorkomende oorzaken van gezondheidsproblemen. Het meet niet alleen LDL (slechte) en HDL (goede) cholesterol, essentieel voor het beoordelen van het risico op hart- en vaatziekten, maar controleert ook op tekorten aan vitamines zoals B12 en D. Deze vitamines spelen een belangrijke rol in de aanmaak van rode bloedcellen en het behoud van een goede gezondheid. Dit onderzoek is van onschatbare waarde voor het vroegtijdig opsporen van mogelijke gezondheidsrisico's en het bieden van inzichten voor gerichte behandelingen en levensstijlaanpassingen.

Meer Info

Metalen Intoxicatie

De Metalen Intoxicatie test is speciaal ontworpen om kleine hoeveelheden zware metalen in jouw lichaam te detecteren. Deze test is essentieel voor mensen die blootgesteld zijn aan potentieel toxische omgevingen, zoals in bepaalde industrieën of gebieden met hoge vervuilingsniveaus. Chronische blootstelling aan zware metalen kan leiden tot aanhoudende klachten en een verhoogd risico op langdurige gezondheidsproblemen. Door vroegtijdige detectie kunnen passende maatregelen worden genomen om verdere blootstelling te verminderen en de algehele gezondheid te beschermen. Deze test is een belangrijk hulpmiddel in de preventieve gezondheidszorg en draagt bij aan een beter begrip van de impact van milieu op jouw gezondheid.

Meer Info

Post-Covid Syndroom Uitgebreid

Het Uitgebreide Post-Covid Syndroom Onderzoek is speciaal voor mensen met langdurige klachten na Covid-19. Deze test identificeert post-Covid complicaties, zoals chronische vermoeidheid en hartproblemen.

Het onderzoekt verschillende biomarkers om de langdurige effecten van Covid-19 te begrijpen. Dit is essentieel voor patiënten met aanhoudende symptomen. Het biedt belangrijke informatie voor de behandeling en helpt bij het beheer van deze klachten. Zo krijg je inzicht in jouw persoonlijke gezondheid na Covid-19.

Meer Info

Vermoeidheid Uitgebreid

De Uitgebreide Vermoeidheidstest helpt bij het vinden van de redenen achter vermoeidheid. Het focust op het opsporen van vitamine D- en B12-tekorten, belangrijk voor energie en algemene gezondheid. Deze test is ideaal voor wie vaak moe is en de oorzaak wil achterhalen.

Het kijkt niet alleen naar vitaminegebrek, maar ook naar andere gezondheidsfactoren die vermoeidheid kunnen veroorzaken. Dit diepgaande onderzoek geeft inzichten die helpen bij het vinden van de juiste behandeling en levensstijlveranderingen, wat leidt tot een betere levenskwaliteit.

Meer Info

Tambre Algemeen

De Tambre Algemene test van Clinica Tambre is een uitgebreid gezondheidsonderzoek dat vroegtijdig gezondheidsrisico's opspoort. Deze test omvat diverse onderzoeken, zoals bloedtests en cholesterolmetingen, die cruciaal zijn voor het behouden van goede gezondheid.

Deze test is perfect voor wie actief zijn gezondheid wil volgen en mogelijke problemen snel wil aanpakken. Dit draagt bij aan het behoud van langdurige gezondheid en welzijn.In Winkelwagen

Meer Info

Tambre SOA

De Tambre SOA-test van Clinica Tambre biedt een grondige screening voor seksueel overdraagbare aandoeningen. Deze test is erg belangrijk voor het snel opsporen en behandelen van SOA's, een cruciaal aspect van preventieve gezondheidszorg. Het voorkomt complicaties van niet-behandelde infecties en bevordert de seksuele gezondheid.

Aanbevolen voor iedereen die seksueel actief is, biedt deze test gemoedsrust door zekerheid over de seksuele gezondheid. Het is een discrete en betrouwbare manier om essentiële gezondheidsinformatie te verkrijgen, wat leidt tot verantwoorde gezondheidskeuzes.

Meer Info

Tambre Hormonen

De Tambre Hormonentest van Clinica Tambre analyseert de hormoonniveaus in het lichaam. Deze test is cruciaal voor het opsporen van hormonale onevenwichtigheden, die een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, variërend van vermoeidheid tot complexere aandoeningen zoals schildklierproblemen of hormoongerelateerde stoornissen.

Deze test is zeer waardevol voor mensen die symptomen hebben die kunnen duiden op hormonale problemen. Het biedt belangrijke inzichten die nodig zijn voor gerichte behandelingen. Door inzicht te krijgen in hormoonniveaus, kunnen patiënten beter geïnformeerde keuzes maken over hun gezondheid en behandelingsmogelijkheden.

Meer Info

Tambre Trombofilie

De Tambre Trombofilie test is een belangrijke test die kijkt naar het risico op trombofilie, een aandoening die zorgt voor een verhoogde neiging tot het vormen van bloedstolsels. Deze test is essentieel voor mensen met een familiegeschiedenis van bloedstolsels of symptomen van trombofilie.

Het geeft inzicht in hoe iemands bloed stolt, wat kan helpen bij het voorkomen van ernstige problemen zoals diepe veneuze trombose. Deze test is een cruciaal hulpmiddel voor zowel het stellen van de diagnose als voor preventie, en stelt patiënten en artsen in staat om proactief de gezondheid te bewaken en beschermen.

Meer Info

Mercure Haartransplantatiekliniek

De Mercure Haartransplantatiekliniek is gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor haarherstel. Deze dienst is perfect voor mensen met haarverlies die effectieve behandelingen zoeken. De kliniek gebruikt de nieuwste haartransplantatietechnieken en -technologieën om natuurlijke, langdurige resultaten te bereiken.

Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren professionals, met aandacht voor zowel het uiterlijk als de functionaliteit van haarherstel. De focus ligt niet alleen op het terugbrengen van haar, maar ook op het verhogen van zelfvertrouwen en het verbeteren van de levenskwaliteit van de patiënten.

Meer Info

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je advies bij de keuze van je preventieve bloedtest? Bekijk eens de veelgestelde vragen pagina of als je vraag er niet tussen staat, kun je altijd e-mailen of chatten.
Veelgestelde vragen