Background

Mercure Haartransplantatiekliniek

Mercure Haartransplantatiekliniek

Bepalingen: CBC, ferritine, PT, aPTT, Lever, Cholesterol, Nierfunctie, vitamine D en B12, Zink, CRP, Hepatitis B, C en HIV, TSH (+evt. fT4), Glucose, Natrium, Kalium, Testosteron, Selenium, Magnesium, Foliumzuur, Prolactine
De uitslagen zijn in de meeste gevallen binnen een week bekend.

Wat is een haaruitval bloedonderzoek?

Bij haaruitval verlies je bovengemiddeld of vroegtijdig veel haar. Er zijn verschillende soorten haaruitval. Het kan zo zijn dat je in een keer heel veel haar verliest, of dat het een geleidelijk proces is. Haaruitval kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Door middel van bloedonderzoek kan er gekeken worden naar de onderliggende oorzaken van haaruitval. Dit kan helpen bij het vinden van een behandeling in bijvoorbeeld een transplantatiekliniek. Turkije heeft een grote medische toeristische aanwezigheid in Europa. De haartransplantatieklinieken zijn uitstekend ontwikkeld en kosten een fractie van wat dezelfde behandeling in Nederland zou kosten.

Bloedonderzoek bij Mercure Haartransplantatiekliniek?

Bij Mercure heeft u een duidelijke inclusieve prijs met begeleiding in het Nederlands. De kliniek regelt uw vliegticket, transfer, verblijf en behandeling. Het verblijf in Istanboel duurt 48 uur (2 nachten), waarna het nazorgteam in Amersfoort het verdere contact met u onderhoudt.

Wanneer kiezen voor dit onderzoek?

Je kunt een bloedonderzoek doen voor Haartransplantatiekliniek Mercure wanneer:
  • Je onder behandeling bent van deze kliniek
  • Je van plan bent om de behandeling te volgen


Waarom bloedonderzoek bij haaruitval?

Haaruitval is vervelend, waarbij de reden niet altijd even duidelijk is. Door middel van dit bloedonderzoek kun je de eventuele onderliggende reden achterhalen. Zo kun je de kans op goed resultaat bij een haartransplantatie vergroten.

Waarom bloedonderzoek
Waarom Labplusarts?
  • Zonder doorverwijzing
  • Erkende laboratoria
  • Interpretatie van uitslag door een arts
  • Uitslag doorgaans binnen 48 uur
Hulp nodig?

Bel naar 085-0043917 voor advies of chat via Whatsapp

Bloedonderzoek zonder verwijzing
Hoe werkt het?

Bestel je test, kies je priklocatie en ontvang je uitslag online