Bloedtesten als onderdeel van jouw praktijk

Op dit moment benutten veel gezondheidsprofessionals de gezondheidsonderzoeken van Labplusarts in hun praktijk. Overweeg je ook om diagnostiek toe te passen in jouw praktijk? Ontdek hier hoe gezondheidstesten inzicht bieden, jou ondersteunen bij analyses en leefstijladviezen, en hoe je hiermee de voortgang van een behandeltraject in kaart brengt.

Gezondheidsonderzoek integreren in jouw praktijk

Als gezondheidsprofessional word je geconfronteerd met diverse gezondheidsvragen. Vragen waarvoor je samen met de cliënt op zoek gaat naar antwoorden, naar de oorzaken van problemen en naar de meest passende oplossingen. Gezondheidstesten helpen jou en de cliënt in dit proces. Met een test kun je jouw analyses bevestigen, oorzaken uitsluiten of de voortgang van een cliënt volgen. Heeft een aanpassing in de leefstijl effect gehad en wat is dat effect dan? Onze tests bieden dat inzicht.
We kunnen veel informatie over de gezondheid van het lichaam halen uit bloedwaarden, urine en hormoonstatus. Informatie waarmee je de oorzaak van gezondheidsklachten kunt vinden of de cliënt kunt helpen gezonder te leven. Kortom, met gezondheidstesten kun jij jouw cliënten nog beter helpen. Dat is dan ook exact de reden dat wij Labplusarts zijn begonnen. Bij Labplusarts maken we betrouwbare diagnostiek toegankelijk voor professionals en consumenten.

De voordelen van samenwerken met Labplusarts

Wil jij laboratoriumonderzoek integreren in jouw praktijk? Labplusarts staat voor je klaar! Ons assortiment omvat meer dan 100 verschillende testen, verdeeld over de categorieën bloed-, darm- en urineonderzoek. Een aanbod dat continu wordt uitgebreid.

Voor ons partners creëren wij een speciaal partnerportaal. Dit klantenportaal biedt de volgende mogelijkheden:

Zo werkt samenwerken en testen met Labplusarts

Wil je als professional samenwerken met Labplusarts? Geweldig! Een samenwerking met Labplusarts begint met een (online) kennismakingsgesprek. Daarna weten we precies wat jij zoekt en hoe wij daar zo goed mogelijk bij kunnen helpen. Na het gesprek krijg je toegang tot ons partnerportaal en kun je tests bestellen. Stuur ons een e-mail (partners@labplusarts.nl) met jouw wensen, en we komen spoedig bij je terug voor een online afspraak. Na de kennismaking volgt de aanmelding op het portaal en kan de samenwerking van start.