Samen zorgen voor de medewerkers

Labplusarts biedt diverse proactieve medische screenings (PMS / PMO) aan. We streven ernaar om de gezondheid en vitaliteit van het team te optimaliseren, wat cruciaal is voor een veerkrachtige organisatie, zowel op korte als lange termijn. Verschillende factoren, zoals afwezigheid door ziekte, vergrijzing en mentaal welzijn, kunnen van invloed zijn op de productiviteit en inzetbaarheid van het team.

Psychische klachten, overspannenheid of burn-out dragen aanzienlijk bij aan ziekteverzuim. Stressgerelateerde klachten veroorzaken veel leed bij de medewerker en vormen een aanzienlijke kostenpost voor de werkgever. Een gezondheidscheck gericht op stressgerelateerde klachten is daarom relevant voor veel sectoren.
Daarnaast leiden veel mensen in Nederland aan hart- en vaatziekten. Wanneer een medewerker uitvalt door hart- en vaatziekten, is dat vaak voor een langere periode. Veel bedrijven kiezen voor een basisgezondheidscheck waarbij wordt getest op cholesterol, een vetachtige stof. Cholesterol is belangrijk voor het goed functioneren van ons lichaam. Echter, een verhoogd cholesterol is niet gezond en verhoogt het risico op hart- en vaatziekten.

Eerlijkheid over gezondheid

Bij Labplusarts hechten we waarde aan preventieve gezondheidscontroles. We maken gebruik van gevalideerde tests, wat onze benadering volledig wetenschappelijk onderbouwd maakt. Geen sociaal wenselijke antwoorden of een algemene aanpak, maar een objectieve reflectie die medewerkers nodig hebben om duurzaam aan hun gezondheid te werken.

Labplusarts zorgt voor ontzorging

Wij nemen alle zorgen van de organisatie weg, waardoor er bijna geen inspanningen nodig zijn voor de uitvoering van de tests. Wij komen naar de locaties om bloed af te nemen. Na de tests sturen wij deze naar het laboratorium. Het persoonlijke resultaat wordt door ons medisch team beoordeeld en voorzien van advies. Dit wordt zowel aan de medewerker als aan de begeleider van het onderzoek gecommuniceerd.

De voordelen van een samenwerking met Labplusarts zijn als volgt:

Of het nu gaat om een basisgezondheidscheck met metingen van cholesterol en bloedsuiker, of een uitgebreide test, wij helpen om de juiste keuze te maken en ondersteunen maximaal in het PMO en PMS-traject.

Zo werkt samenwerken en testen met Labplusarts

Wij staan klaar voor een kennismaking en om te bespreken welke mogelijkheden het beste aansluiten bij uw organisatie. Samen kunnen we de meest geschikte gezondheidschecks bepalen op basis van jullie behoeften
Een samenwerking met Labplusarts begint met een (online) kennismakingsgesprek. Daarna hebben we een duidelijk beeld van de behoeften en passen we ons aanbod hierop aan. Stuur ons een e-mail (partners@labplusarts.nl) met de wensen, en we nemen spoedig contact op voor een afspraak.