Background

Zorgprofessionals

Voor zorgprofessionals

Labplusarts is een snelgroeiende Nederlands bedrijf die zich richt op het bevorderen van gezondheid door middel van continue kwalitatieve preventieve onderzoeken, met een specifieke focus op bloedonderzoek. Onze missie is om mensen effectief te begeleiden naar een goede gezondheid door betrouwbaar bloedonderzoek toegankelijk te maken en te voorzien van deskundig advies.

Ben je als zorgprofessional op zoek naar mogelijkheden om patiënten te ondersteunen bij het verbeteren van hun gezondheid, het identificeren van symptomen, of het evalueren van behandelingseffecten? Onze laboratoriumtesten, met medische certificering en medisch advies, vormen een waardevolle aanvulling voor jouw praktijk. Ze worden al breed ingezet door orthomoleculaire therapeuten, voedingsdeskundigen, fitnessprofessionals, alternatieve behandelaars en andere medici.

De gezondheidstesten van Labplusarts bevatten alle benodigde materialen voor het succesvol afnemen van een testmonster, dat vervolgens per koerier wordt opgehaald vanuit jouw praktijk. Omdat wij weten dat iedere zorgprofessional zijn eigen wensen heeft qua testen, hebben wij een zeer uitgebreid van meer dan 300 markers en is het mogelijk om een test naar eigen wens vorm te geven.

Waarom kiezen veel zorgprofessionals voor de testen van Labplusarts?

Icon For Plus

Uw patiënten kunnen bloed af nemen bij een van onze 350 priklocaties verspreid over heel Nederland.

Icon For Plus

Klant- en medische ondersteuning zijn beschikbaar voor u en alle patiënten.

Icon For Plus

Ieder laboratoriumrapport wordt voorzien van een deskundige beoordeling van een arts.

Icon For Plus

Ons patiëntenportaal maakt opslag van meerdere testresultaten per patiënt mogelijk, waardoor zorgprofessionals de gezondheidsprogressie kunnen volgen.

Met onze uitgebreide testaanbod, het grote aantal priklocaties en deskundig medisch advies kan de zorgprofessional zich focussen op patiëntenzorg, terwijl wij verantwoordelijk zijn voor de diagnostiek. Dankzij onze gebruiksvriendelijke aanpak en heldere communicatie kunnen zorgverleners zich concentreren op begeleiding, zorg en ondersteuning van hun patiënten, terwijl wij de praktische aspecten van de laboratoriumtesten beheren.

Wij testen 350+ markers

Liever uw eigen pakket samenstellen?
  • • Algemeen onderzoek (Cholesterolen, Bloedbeeld, Schildklier)
  • • Hormonen
  • • Darmonderzoeken (calprotectine, darmkanker)
  • • Vitaminen (Vitamine D, Vitamine B12, Foliumzuur, Calcium, Magnesium)
  • • Custom pakket samen te stellen in overleg