Background

Werkgevers

Voor werkgevers

Labplusarts is een snelgroeiende Nederlands bedrijf die zich richt op het bevorderen van gezondheid door middel van continue kwalitatieve preventieve onderzoeken, met een specifieke focus op bloedonderzoek. Onze missie is om mensen effectief te begeleiden naar een goede gezondheid door betrouwbaar bloedonderzoek toegankelijk te maken en te voorzien van deskundig advies.

Wij werken met veel werkgevers waarbij door middel van een proactieve gezondheidsbeoordeling de gezondheidsstatus van medewerkers helder in kaart wordt gebracht, met als doel het welzijn en de effectiviteit van het personeel te optimaliseren. Door gebruik te maken van kwalitatief bloedonderzoek, hebben werknemers zelf de mogelijkheid om belangrijke bio-markers te controleren die gerelateerd zijn aan chronische ziekten of aandoeningen, zoals bloedsuiker-, cholesterol- of vitaminetekorten. De resultaten stellen individuen in staat hun levensstijl tijdig aan te passen of indien nodig medische ondersteuning te zoeken.

Image
Image

Preventieve gezondheidstests bieden werknemers niet alleen inzicht in hun gezondheid, maar stellen werkgevers ook in staat potentiële gezondheidsproblemen binnen hun organisatie te identificeren en te investeren in initiatieven ter verbetering van de gezondheid van het gehele personeelsbestand. Door werknemers toegang te geven tot deze diagnoses, kunnen werkgevers een cultuur van gezondheid en welzijn bevorderen, met als resultaat een gezond en productief team.

Gezondheidstest

Een gebruiksvriendelijke oplossing voor gezondheidstests

Icon For Plus

De analyse van elk monster wordt uitgevoerd in een gecertificeerd laboratorium.

Icon For Plus

De bloedafname kan plaatsvinden op een van onze 350 priklocaties verspreid over heel Nederland of bij u op kantoor

Icon For Plus

Testresultaten worden op een anonieme en veilige manier gedeeld met de gebruiker in zijn/haar eigen persoonlijke portaal.

Icon For Plus

De verstrekte testresultaten zijn begrijpelijk en bevatten aanbevelingen van een arts om de levensstijl indien nodig te verbeteren.

Bloedonderzoek zonder verwijzing

Beheer de gezondheidssituatie van jouw organisatie

Werknemers kunnen een preventieve gezondheidstest van Labplusarts uitvoeren met volledige privacy; de resultaten worden gedeeld in ieders persoonlijke Labplusarts-portal. Werkgevers hebben ook de mogelijkheid om een bedrijfsgezondheidsrapport op te vragen waarin geanonimiseerde data kan worden gepresenteerd. Dit rapport bevat geen persoonlijke gegevens maar geeft wel een indicatie van de algehele gezondheid van de organisatie. Deze optie is beschikbaar voor testprojecten met meer dan 25 deelnemers.

Waarom is deze optie interessant voor veel bedrijven?

 • Icon For Done-circle

  Biedt de mogelijkheid tot gerichte interventies op de werkvloer.

 • Icon For Done-circle

  Geeft werknemers de keuze om hun gezondheid regelmatig te monitoren aan de hand van een preventieve gezondheidstest.

 • Icon For Done-circle

  Biedt de mogelijkheid om de effectiviteit van gezondheidsinterventies te evalueren.

 • Icon For Done-circle

  Stelt werknemers in staat positieve veranderingen ten behoeve van hun gezondheid door te voeren.

Waar wordt bij bedrijven het meest op getest?

350+ verschillende markers kunnen getest worden
 • • Algemeen onderzoek (Totaal cholesterol, HDL, LDL, Triglyceriden, Glucose, Hb, MCV)
 • • Bloedsuikerwaarden (Glucose, HbA1c)
 • • Cholesterolwaarden (Totaal cholesterol, HDL, LDL, Triglyceriden)
 • • Vitaminen (Vitamine D, Vitamine B12, Foliumzuur, Calcium, Magnesium)
 • • Custom pakket samen te stellen in overleg