Hormonen Vrouw P11-N-II

Bepalingen: AMH, Androsteron, DHEAS, DHT, TSH, fT4, Prolactine, Testosteron, SHBG, 17-Hydroxy-progesteron
Cyclus-onafhankelijk onderzoek. Voor de snelste uitslagen kun je prikken in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam of Utrecht.

Dit onderzoek is speciaal samengesteld voor patiënten van IVF Brussel. In dit pakket meet je de volgende markers: AMH, Androsteron, DHEAS, DHT, FT4, Prolactine, Testosteron, TSH, SHBG, 17-Hydroxy-progesteron.

De uitslagen van deze onderzoeken duren ongeveer 7-14 werkdagen. Alleen op de rode priklocaties (zie priklocatie map, dus bepaalde locaties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam) kun je deze onderzoeken met spoed laten doen, dan duurt het tussen de 7-10 werkdagen voordat alle uitslagen bekend zijn. De AMH, TSH, fT4, Prolactine, SHBG en Testosteron zijn meestal binnen 1-2 werkdagen bekend.

Nadat je de uitslagen hebt ontvangen, kunnen wij dit op jouw verzoek doorsturen naar IVF Brussel. Dit doen we alleen als je expliciete toestemming geeft. Anders gaan we er vanuit dat je de uitslagen zelf wilt doorsturen.

Wil je deze onderzoeken op een zaterdag of zondag laten doen? Of wil je dat we bij je thuis langskomen? Neem dan contact op met ons alvorens de test te bestellen. Vaak is dit mogelijk tegen een extra tarief.

Geen informatie op dit moment
De meting van het onderzoek bij Hormonen Vrouw P11-N-II gaat via ISO-gecertificeerde laboratoria. De nauwkeurigheid van een testmethode wordt uitgedrukt in o.a. specificiteit en sensitiviteit. Maar het belangrijkste is dat de uitslagen onderling tussen huisartsen en ziekenhuizen geïnterpreteerd en geaccepteerd worden. Dit is het geval bij onze veneuze afnames. De onderlinge acceptatie zal niet altijd aanwezig zijn door een mogelijk verminderde betrouwbaarheid bij een capillaire afname.
Testen die vaak voorkomen duren over het algemeen 24-48 uur. Testen die via een LC-MS-methode gaan, duren over het algemeen langer, denk aan gemiddeld 3-7 werkdagen. Daarnaast hangt het ook af van de locatie. Sommige locaties doen de analyse zelf en andere aandacht dat uit aan een ander lab.
De interpretatie van Hormonen Vrouw P11-N-II is niet altijd gemakkelijk en moet worden gezien in het brede plaatje, samen met een anamnese en lichamelijk onderzoek. Bij het adviesgedeelte van de arts wordt rekening gehouden met de hulpvraag waarin je alvast kunt uiteenzetten wat jouw klachten zijn, anders worden de uitslagen geinterpreteerd in samenhang met de andere resultaten. Mocht het nodig zijn, kan de arts bellen om te vragen naar lichamelijke afwijkingen. Zelf hoef je de uitslagen niet in te interpreteren omdat er altijd advies en toelichting van de arts volgt.
Indien de uitslagen van het onderzoek voor Hormonen Vrouw P11-N-II klinisch significant afwijkend zijn, neemt de arts telefonisch contact op. Indien je niet bereikbaar bent, krijg je een e-mail. Hier staat een advies en een toelichting bij de afwijkende uitslagen en wat je daaraan kunt doen. Als je een recept of verwijzing nodig hebt, kunnen wij daarmee helpen.
De kosten van Hormonen Vrouw P11-N-II kun je vinden op de productpagina. Afhankelijk van je verzekering en de aanvullende pakketten kun je deze kosten voor Hormonen Vrouw P11-N-II vergoed krijgen. Onderzoeken voor een IVF behandeling worden bijvoorbeeld vaak vergoed. Na je bestelling krijg je een factuur die je kunt aanleveren bij je verzekering.
Het bestelproces is makkelijk. Een Hormonen Vrouw P11-N-II test of de onderzoeken die je wilt kun je toevoegen in je winkelwagen. In stap twee vul je de gegevens in en reken je af. Vervolgens krijg je een e-mail ter bevestiging en kun je naar een priklocatie toe. Nadat je geweest bent, krijg je de uitslagen van het Hormonen Vrouw P11-N-II onderzoek in jouw Portal.
Wij zijn certified-ready volgens de NEN 7510 en 7512 normen voor veilige gegevensoverdracht in de zorg. De Portal is beveiligd met twee- factor authenticatie. Jouw gegevens zijn daarnaast ook versleuteld opgeslagen. De uitslagen van Hormonen Vrouw P11-N-II sturen wij zonder toestemming niet op aan derden, ook niet aan je huisarts zonder jouw stemming.
Het bloedonderzoek voor Hormonen Vrouw P11-N-II moet plaatsvinden op een van de priklocaties die wij beschikbaar stellen. Op bepaalde locaties is het mogelijk dat een prikster langs komt bij je. Dit kun je tijdens het afrekenen aangeven. Er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om thuis langs te komen.
Ja, voor een Hormonen Vrouw P11-N-II test is vasten vereist
Een afspraak voorHormonen Vrouw P11-N-II kun je gemakkelijk maken na je bestelling in jouw Portal. Je kunt vrijwel dagelijks terecht in alle grote steden van Nederland. In de kleine steden kun je bepaalde dagen terecht. Op bepaalde locaties is het ook mogelijk dat je in het weekend terecht kunt.
Bij Hormonen Vrouw P11-N-II onderzoek is een interpretatie van de arts of een toelichting inbegrepen. De toelichting houdt rekening met de hulpvraag die je na de bestelling kunt opgeven in jouw Portal.
Voor bloedonderzoeken maken wij altijd gebruik van een veneuze afname. Dit is de gouden standaard voor bloedafname. Vrij verkrijgbare testen, zoals een vingerprik test maakt gebruik van de capillaire route voor bloedafname. Deze geven niet altijd dezelfde resultaten en de nauwkeurigheid is afhankelijk van hoe, waar en met welke techniek de afname geschied. Het voordeel is natuurlijk wel dat de test makkelijker en minder pijnlijk af te nemen is.
Je kunt altijd afrekenen met iDeal en creditcard (VISA, Mastercard en Amex). Hierbij zit ook Apple Pay inbegrepen. Op de priklocatie kunnen de priksters geen contante betaling accepteren.
De resultaten van Hormonen Vrouw P11-N-II zijn op jouw verzoek deelbaar met jouw huisarts. Echter, dit kun je zelf ook makkelijk regelen door het downloaden van de uitslag in PDF formaat. Omdat we gebruik maken van de vergelijkbare testmethodens als de huisarts, zijn de uitslagen onderling uitwisselbaar en vergelijkbaar zodat vergelijkingen goed kunnen worden gemaakt.
Waarom Labplusarts?
  • Zonder doorverwijzing
  • Professionele afname
  • Begrijpelijke uitslagen
  • Validatie door arts
  • Betrouwbaar onderzoek
Hulp nodig?

Bel naar 085-0043917 voor advies of chat via Whatsapp

Bloedonderzoek zonder verwijzing
Hoe werkt het?

Bestel je test, kies je priklocatie en ontvang je uitslag online