IVF bloedonderzoek

Bepalingen: AMH, FSH, LH, Oestradiol, Prolactine, D-dimeer, TSH, CA-125, CBC, Bloedgroep + Rh, HIV I+II, HbsAg, anti-HBc, anti-HBs, Rubella IgG, Toxoplasmose IgG, Syfilis VDRL, Chlamydia PCR, Varicella Zoster, Toxoplasmose IgM

Ontdek de Mogelijkheden van IVF: Een Nieuwe Hoop met Onze IVF Bloedtest

Welkom op onze pagina, waar uw reis naar ouderschap een nieuwe wending neemt. IVF, of In Vitro Fertilisatie, is een lichtpunt voor velen die de droom koesteren om een gezin te stichten. Met onze geavanceerde IVF bloedtest bieden we u niet alleen een product, maar een pad naar potentieel ouderschap, verlicht met hoop en wetenschappelijke precisie.

Wat is IVF?

IVF, of In Vitro Fertilisatie, vertegenwoordigt een revolutionaire vooruitgang in de geassisteerde reproductieve technologie (ART). Dit proces, vaak aangeduid als een IVF behandeling, houdt in dat eicellen en sperma buiten het lichaam in een laboratoriumomgeving samenkomen. Deze zorgvuldige en gecontroleerde methode zorgt ervoor dat de bevruchting plaatsvindt onder optimale omstandigheden. Na een succesvolle bevruchting worden de embryo's met grote precisie overgebracht naar de baarmoeder. Dit moment markeert niet alleen de start van een mogelijke zwangerschap maar symboliseert ook de hoop en het verlangen van aanstaande ouders.

Het IVF Traject: Een Zorgvuldig Uitgestippelde Route

Het IVF traject is meer dan alleen een medische procedure. Het is een reis die kracht, doorzettingsvermogen en geduld vereist. Deze reis begint met een grondige evaluatie van uw gezondheid, zowel fysiek als emotioneel. Een cruciale stap in deze fase is onze IVF bloedtest. Deze test biedt diepgaand inzicht in uw hormoonniveaus en andere belangrijke gezondheidsindicatoren. Deze informatie is ontzettend waardevol. Het vormt de basis voor een IVF behandeling die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Gedurende het hele traject wordt elke stap zorgvuldig gepland en uitgevoerd. Van de eerste echo tot de dag van de punctie, we houden alles nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkeling van de eicellen en zorgen voor de optimale omstandigheden om deze te bevruchten. Op het cruciale moment brengen we de embryo's bij elkaar. Dit doen we in de hoop op een succesvolle zwangerschap. Elk aspect van de behandeling wordt zorgvuldig overwogen. We kijken naar de leeftijd van de vrouw en de kwaliteit van de beweeglijke zaadcellen. Zo maximaliseren we uw kansen op succes.

De Eerste Echo en IVF ICSI Behandeling

Tijdens uw IVF traject is de eerste echo een cruciaal moment. Deze echo geeft ons waardevolle informatie over de gezondheid en ontwikkeling van uw eicellen. Het is een spannende stap die ons helpt bepalen hoe we verder gaan met uw behandeling. In bepaalde situaties kan een IVF ICSI behandeling de beste keuze zijn. Bij deze methode injecteren we een enkele zaadcel direct in elke eicel. Dit is een geavanceerde techniek die bijzonder nuttig kan zijn als de beweeglijkheid van de zaadcellen niet optimaal is. Deze aanpak zorgt ervoor dat zelfs met uitdagende omstandigheden de kans op bevruchting wordt gemaximaliseerd. Het is een voorbeeld van hoe we de nieuwste technologieën en methoden gebruiken om uw droom van ouderschap te realiseren.

Zwanger Bent: De Vervolgstappen

Gefeliciteerd, u bent zwanger! Dit is het begin van een ongelooflijk spannende periode. Na de succesvolle bevruchting en de eerste echo's begint een nieuwe fase van uw IVF traject. Regelmatige echo's worden nu een belangrijk onderdeel van uw routine. Deze echo's zijn essentieel om de voortgang van uw zwangerschap te monitoren. Maar deze echo's zijn meer dan alleen medische controles. Ze bieden u ook de eerste beelden van uw groeiende baby. Het is een bijzondere ervaring om de ontwikkeling van uw kindje zo nauw te kunnen volgen. Elke echo brengt u dichter bij het moment dat u uw baby eindelijk in uw armen kunt sluiten.

IVF Kansen per Leeftijd: Een Realistische Kijk

De kans op succes met IVF is niet voor iedereen gelijk en wordt sterk beïnvloed door de leeftijd van de vrouw. Het is een bekend feit dat vruchtbaarheid afneemt naarmate men ouder wordt. Jongere vrouwen hebben over het algemeen een hogere kans op succes met IVF-behandelingen. Echter, dankzij de vooruitgang in de medische wetenschap, biedt IVF nu hoop voor vrouwen in een breder leeftijdsbereik. Onze kliniek biedt gedetailleerde consultaties en geavanceerde testen om een duidelijk beeld te geven van uw individuele kansen, zodat u met realistische verwachtingen aan het traject kunt beginnen.

IVF Punctie: Een Cruciale Fase in het IVF Traject

Punctie, ook bekend als eicelpunctie of ovum pick-up, is een essentiële stap in het IVF-proces. Dit is het moment waarop de eicellen uit de eierstokken worden verzameld voor bevruchting. De procedure wordt uitgevoerd door ervaren specialisten die gebruik maken van de nieuwste technieken om de veiligheid en het comfort van de patiënt te waarborgen. Hoewel het idee van een punctie ontmoedigend kan zijn, is het een routineprocedure die een cruciale rol speelt in uw reis naar ouderschap. Onze kliniek zorgt voor een zorgvuldige begeleiding en ondersteuning tijdens elke stap van het proces.

IVF Betekenis: Meer dan een Medische Term

IVF is een medische procedure waarbij eicellen en sperma buiten het lichaam worden samengebracht om embryo's te creëren. Deze worden teruggeplaatst in de baarmoeder, met de hoop op een succesvolle zwangerschap. Het is een complex traject, maar biedt hoop en mogelijkheden voor ouderschap.

IVF Kansen per Leeftijd: Wat U Kunt Verwachten

Bij IVF speelt leeftijd een grote rol. Over het algemeen hebben jongere vrouwen een grotere kans op succes met IVF. Maar dat betekent niet dat de deur gesloten is voor oudere vrouwen. Dankzij medische vooruitgang hebben nu vrouwen tot 43 jaar en soms zelfs ouder ook hoop met IVF. Onze bloedtesten geven belangrijke informatie over uw persoonlijke situatie. Deze informatie helpt u en uw arts om samen de beste keuzes te maken voor uw IVF-traject. Het gaat niet alleen om leeftijd. Andere factoren spelen ook een rol, en onze testen helpen om het hele plaatje te zien. Leeftijd is belangrijk, maar het is niet alles. Met onze hulp en de juiste zorg kan IVF kansen bieden, ongeacht uw leeftijd. Onze bloedtesten zijn een belangrijk onderdeel van dit proces. Ze helpen u en uw arts om samen te werken en de beste weg vooruit te kiezen voor uw IVF-behandeling.

De Punctie: Een Cruciale Stap in het IVF Proces

Punctie is een sleutelmoment in uw IVF traject. Dit is wanneer we de eicellen verzamelen die nodig zijn voor bevruchting. Op de dag van de punctie halen we voorzichtig meerdere eicellen op. Het is een belangrijke stap, en we begrijpen dat het spannend kan zijn. Maar maak u geen zorgen. Ons team van ervaren specialisten zorgt ervoor dat alles soepel en veilig verloopt. Uw comfort en welzijn staan bij ons altijd voorop. We gebruiken de nieuwste technieken en zorgen voor een zorgvuldige begeleiding tijdens de hele procedure. Onze geavanceerde bloedtesten spelen ook een belangrijke rol. Ze helpen ons het perfecte moment voor de punctie te bepalen. Dit is cruciaal, want timing is alles. Door de punctie precies op het juiste moment te doen, vergroten we de kans op succes van de IVF-behandeling. De punctie is een belangrijke stap, maar u bent in goede handen. Ons team zorgt voor een zorgvuldige en veilige procedure. En met de hulp van onze bloedtesten zorgen we voor de beste timing. Zo maximaliseren we samen uw kansen op een succesvolle IVF-behandeling.

IVF Kosten: Een Investering in Uw Toekomst

De kosten van een IVF behandeling zijn niet altijd hetzelfde. Ze kunnen verschillen op basis van wat u precies nodig heeft, zoals extra medische procedures of specifieke medicijnen. Ja, IVF kan een behoorlijke investering zijn. Maar voor veel mensen is het een waardevolle stap. Het brengt hen dichter bij de droom om een gezin te starten. We begrijpen dat de kosten belangrijk zijn voor u. Daarom zijn we duidelijk en eerlijk over wat onze IVF bloedtest kost. We willen dat de weg naar ouderschap voor u helder en haalbaar is. Ons doel is om u te ondersteunen, met zorg en transparantie, op elke stap van deze bijzondere reis. IVF is meer dan een medische behandeling; het is een investering in uw toekomst en uw gezin. We weten dat de kosten een grote rol spelen in uw beslissing. Daarom zorgen we voor duidelijkheid en ondersteuning, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: uw reis naar het ouderschap.

IVF Kansen per Leeftijd: Wat U Kunt Verwachten

Bij IVF speelt leeftijd een grote rol. Over het algemeen hebben jongere vrouwen een grotere kans op succes met IVF. Maar dat betekent niet dat de deur gesloten is voor oudere vrouwen. Dankzij medische vooruitgang hebben nu vrouwen tot 43 jaar en soms zelfs ouder ook hoop met IVF. Onze bloedtesten geven belangrijke informatie over uw persoonlijke situatie. Deze informatie helpt u en uw arts om samen de beste keuzes te maken voor uw IVF-traject. Het gaat niet alleen om leeftijd. Andere factoren spelen ook een rol, en onze testen helpen om het hele plaatje te zien. Leeftijd is belangrijk, maar het is niet alles. Met onze hulp en de juiste zorg kan IVF kansen bieden, ongeacht uw leeftijd. Onze bloedtesten zijn een belangrijk onderdeel van dit proces. Ze helpen u en uw arts om samen te werken en de beste weg vooruit te kiezen voor uw IVF-behandeling.
keywords:ivf ivf behandeling ivf traject ivf betekenis wat is ivf ivf kansen leeftijd punctie ivf ivf kosten ivf punctie ivf behandeling kosten eerste echo ivf icsi behandeling zwanger bent echo s per dag leeftijd van de vrouw we de eicellen eicellen bevruchten plaatsen we elkaar gebracht punctie mag groot genoeg beweeglijke zaadcellen behandeling bestaat vaginaal bloedverlies ivf of icsi 43 jaar meerdere eicellen tijdens de punctie dag van de punctie

De uitslagen van dit IVF bloedonderzoek worden naar uw behandelaar van Genesis gestuurd. Dit onderzoek doet u op dag twee van uw cyclus.

Hoe werkt het?

Professionele afname

Zelftests geven niet altijd betrouwbare consistente resultaten. Daarom kiest Labplusarts ervoor dat de testen professioneel worden afgenomen op een priklocatie. We hebben dit zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt.

 1. 1

  Vind de test die bij jou past

  Informatie over diverse gezondheidsonderwerpen en een helder overzicht van ons uitgebreide testaanbod. Via de website krijg je op een gemakkelijke manier inzicht in welke test voor jou van toepassing kan zijn. Heb je assistentie nodig bij het maken van een keuze of wil je een eigen pakket samenstellen? Neem gerust contact met ons op.

 2. 2

  Kies een priklocatie

  Wij nemen de testen af op 350+ locaties in Nederland, zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Tijdens het bestelproces kies je eenvoudig jouw priklocatie en na betaling kan je een afspraak maken. Kies dus waar en wanneer het jou uitkomt.

 3. 3

  Laat je prikken

  Tijdens jouw afspraak wordt door een van onze medisch professionals jouw sample afgenomen. Vervolgens wordt in het laboratorium jouw sample onderzocht.

 4. 4

  Een echt betrouwbaar resultaat met begrijpelijke uitleg

  Omdat jouw sample professioneel is afgenomen is het resultaat consistent. De uitslag van jouw onderzoek wordt beoordeeld door een van onze eigen artsen en voorzien van een gedegen advies. We vinden het belangrijk dat jij begrijpt wat het resultaat voor jou betekent. Hier zorgen we voor door uitleg te geven over het onderzoek en de betekenis van jouw waarde.

Altijd een locatie in de buurt

Wanneer kiezen voor het IVF bloedonderzoek?

Kies het IVF zwangerschap bloedonderzoek bij:
 • Algemene screening van je gezondheid alvorens IVF te ondergaan
 • Na meerdere niet succesvolle IVF behandelingen
 • Om tijd te besparen bij een IVF behandeling in een IVF kliniek
 • Als je zwanger wilt worden al dan niet via IVF
 • Een verleden met genoemde SOAs hebt gehad
 • Als je van plan bent een IVF behandeling te ondergaan


Wanneer de IVF bloedtest doen?

Dit onderzoek doe je op dag twee van je menstruatie cyclus.
De meting van het onderzoek bij IVF bloedonderzoek gaat via ISO-gecertificeerde laboratoria. De nauwkeurigheid van een testmethode wordt uitgedrukt in o.a. specificiteit en sensitiviteit. Maar het belangrijkste is dat de uitslagen onderling tussen huisartsen en ziekenhuizen geïnterpreteerd en geaccepteerd worden. Dit is het geval bij onze veneuze afnames. De onderlinge acceptatie zal niet altijd aanwezig zijn door een mogelijk verminderde betrouwbaarheid bij een capillaire afname.
Testen die vaak voorkomen duren over het algemeen 24-48 uur. Testen die via een LC-MS-methode gaan, duren over het algemeen langer, denk aan gemiddeld 3-7 werkdagen. Daarnaast hangt het ook af van de locatie. Sommige locaties doen de analyse zelf en andere aandacht dat uit aan een ander lab.
De interpretatie van IVF bloedonderzoek is niet altijd gemakkelijk en moet worden gezien in het brede plaatje, samen met een anamnese en lichamelijk onderzoek. Bij het adviesgedeelte van de arts wordt rekening gehouden met de hulpvraag waarin je alvast kunt uiteenzetten wat jouw klachten zijn, anders worden de uitslagen geinterpreteerd in samenhang met de andere resultaten. Mocht het nodig zijn, kan de arts bellen om te vragen naar lichamelijke afwijkingen. Zelf hoef je de uitslagen niet in te interpreteren omdat er altijd advies en toelichting van de arts volgt.
Indien de uitslagen van het onderzoek voor IVF bloedonderzoek klinisch significant afwijkend zijn, neemt de arts telefonisch contact op. Indien je niet bereikbaar bent, krijg je een e-mail. Hier staat een advies en een toelichting bij de afwijkende uitslagen en wat je daaraan kunt doen. Als je een recept of verwijzing nodig hebt, kunnen wij daarmee helpen.
De kosten van IVF bloedonderzoek kun je vinden op de productpagina. Afhankelijk van je verzekering en de aanvullende pakketten kun je deze kosten voor IVF bloedonderzoek vergoed krijgen. Onderzoeken voor een IVF behandeling worden bijvoorbeeld vaak vergoed. Na je bestelling krijg je een factuur die je kunt aanleveren bij je verzekering.
Het bestelproces is makkelijk. Een IVF bloedonderzoek test of de onderzoeken die je wilt kun je toevoegen in je winkelwagen. In stap twee vul je de gegevens in en reken je af. Vervolgens krijg je een e-mail ter bevestiging en kun je naar een priklocatie toe. Nadat je geweest bent, krijg je de uitslagen van het IVF bloedonderzoek onderzoek in jouw Portal.
Wij zijn certified-ready volgens de NEN 7510 en 7512 normen voor veilige gegevensoverdracht in de zorg. De Portal is beveiligd met twee- factor authenticatie. Jouw gegevens zijn daarnaast ook versleuteld opgeslagen. De uitslagen van IVF bloedonderzoek sturen wij zonder toestemming niet op aan derden, ook niet aan je huisarts zonder jouw stemming.
Het bloedonderzoek voor IVF bloedonderzoek moet plaatsvinden op een van de priklocaties die wij beschikbaar stellen. Op bepaalde locaties is het mogelijk dat een prikster langs komt bij je. Dit kun je tijdens het afrekenen aangeven. Er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om thuis langs te komen.
Een afspraak voorIVF bloedonderzoek kun je gemakkelijk maken na je bestelling in jouw Portal. Je kunt vrijwel dagelijks terecht in alle grote steden van Nederland. In de kleine steden kun je bepaalde dagen terecht. Op bepaalde locaties is het ook mogelijk dat je in het weekend terecht kunt.
Bij IVF bloedonderzoek onderzoek is een interpretatie van de arts of een toelichting inbegrepen. De toelichting houdt rekening met de hulpvraag die je na de bestelling kunt opgeven in jouw Portal.
Voor bloedonderzoeken maken wij altijd gebruik van een veneuze afname. Dit is de gouden standaard voor bloedafname. Vrij verkrijgbare testen, zoals een vingerprik test maakt gebruik van de capillaire route voor bloedafname. Deze geven niet altijd dezelfde resultaten en de nauwkeurigheid is afhankelijk van hoe, waar en met welke techniek de afname geschied. Het voordeel is natuurlijk wel dat de test makkelijker en minder pijnlijk af te nemen is.
Je kunt altijd afrekenen met iDeal en creditcard (VISA, Mastercard en Amex). Hierbij zit ook Apple Pay inbegrepen. Op de priklocatie kunnen de priksters geen contante betaling accepteren.
De resultaten van IVF bloedonderzoek zijn op jouw verzoek deelbaar met jouw huisarts. Echter, dit kun je zelf ook makkelijk regelen door het downloaden van de uitslag in PDF formaat. Omdat we gebruik maken van de vergelijkbare testmethodens als de huisarts, zijn de uitslagen onderling uitwisselbaar en vergelijkbaar zodat vergelijkingen goed kunnen worden gemaakt.

IVF bloedonderzoek

425,-
Validatie door artsen
Uitslag binnen: 24 - 120 uur
?
Spoed mogelijk
?
Hulp nodig?

Bel naar 085-0043917 voor advies of chat via Whatsapp

Bloedonderzoek zonder verwijzing
Bloedprikken zonder verwijzing op 350+ locaties

Eenvoudig bloedprikken waar en wanneer het jou uitkomt.

Keuze uit meer dan 100 testen, mogelijkheid om eigen ideale test samen te stellen
Validatie door medisch team (BIG geregistreerde artsen)
Snel en begrijpelijke resultaten