Zwangerschapstest (hCG)

Bepalingen: hCG (kwantitatief)

Bijzonderheden?

Bij deze bepaling gaat om een kwantitatieve hCG bepaling. Je krijgt niet slechts een positief/negatieve uitslag, maar hoeveel eenheden hCG gedetecteerd is.

HCG Bloedtest : Uw Thuisoplossing voor Zwangerschapsbevestiging en Meer

Bent u op zoek naar een betrouwbare methode om snel en nauwkeurig te controleren of u aan het begin van een zwangerschap staat? Onze HCG bloedtest biedt een eenvoudige en effectieve manier om meer zekerheid te krijgen. Met de bloedtest HCG kunt u zelfverzekerd vaststellen of u te maken heeft met de vroege tekenen van zwangerschap of dat u een verloskundige of gynaecoloog moet raadplegen.

De Zwangerschap Bloedtest: Voor Zekerheid en Gemoedsrust

De zwangerschap bloedtest is een krachtig instrument voor aanstaande moeders. Met onze test kunt u nu zelf de controle nemen over uw zwangerschapsbevestiging. Geen wachttijden of onzekerheden meer. U kunt uw bloedtest zwangerschap aanvragen en de HCG bloedtest kopen, allemaal vanuit het comfort van uw eigen huis.

Hoe Werkt het?

De HCG-bloedtest, gericht op het meten van het HCG-hormoon, biedt u nauwkeurige en betrouwbare resultaten. U kunt de HCG-bloedtest eenvoudig aanschaffen, een afspraak maken en langskomen op één van onze ruim 400 locaties bij u in de buurt.

Betrouwbaarheid bij Verschillende HCG Niveaus

Of u nu lage HCG niveaus heeft, die kunnen wijzen op het vroege begin van de zwangerschap, of hoge HCG niveaus, die soms duiden op sommige vrouwen die meerlingen verwachten of een mola zwangerschap hebben, deze test biedt de duidelijkheid die u nodig heeft.

Ondersteuning bij Speciale Omstandigheden

Of u nu lage HCG niveaus heeft, die kunnen wijzen op het vroege begin van de zwangerschap, of hoge HCG niveaus, die soms duiden op sommige vrouwen die meerlingen verwachten of een mola zwangerschap hebben, deze test biedt de duidelijkheid die u nodig heeft.

Beta HCG en het Belang voor Uw Gezondheid

De beta HCG-test, een specifieker onderdeel van onze test, richt zich op het identificeren van de vrije bèta-subunit van het HCG hormoon. Deze waarde kan extra inzicht geven in de gezondheid van uw zwangerschap en is bijzonder nuttig bij het diagnosticeren van bepaalde omstandigheden.

Krijg de Zekerheid die u Verdient

Bestel uw HCG bloedtest vandaag nog en zet de eerste stap naar het verkrijgen van de zekerheid en gemoedsrust die u verdient tijdens uw zwangerschap. Onze klantenservice staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw zwangerschapsreis.

Uw Partner in Zwangerschapszorg

Wij begrijpen dat het verkrijgen van betrouwbare informatie tijdens de zwangerschap essentieel is. Met onze HCG bloedtest heeft u toegang tot nauwkeurige gegevens over uw HCG niveaus, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over uw gezondheid en die van uw baby.

Neem het heft in eigen handen met onze HCG bloedtest en ervaar de geruststelling die komt met het weten van uw status. Want als het om zwangerschap gaat, is kennis net zo belangrijk als zorg.

Trefwoorden: zwanger bent, hcg waarden, begin van de zwangerschap, tijdens de zwangerschap, e-mail, lage hcg, buitenbaarmoederlijke zwangerschap, dagen na de bevruchting, laten uitvoeren, weken zwangerschap, vast te stellen, bloed aanwezig, mola zwangerschap, hoeveelheden hcg, weken na de bevruchting, 12 weken, iu l, positieve uitslag, gezonde zwangerschap.

De uitslag van dit onderzoek duurt 2-3 werkdagen. Op sommige locaties zelfs 1 dag.
De meting van het onderzoek bij Zwangerschapstest (hCG) gaat via ISO-gecertificeerde laboratoria. De nauwkeurigheid van een testmethode wordt uitgedrukt in o.a. specificiteit en sensitiviteit. Maar het belangrijkste is dat de uitslagen onderling tussen huisartsen en ziekenhuizen geïnterpreteerd en geaccepteerd worden. Dit is het geval bij onze veneuze afnames. De onderlinge acceptatie zal niet altijd aanwezig zijn door een mogelijk verminderde betrouwbaarheid bij een capillaire afname.
Testen die vaak voorkomen duren over het algemeen 24-48 uur. Testen die via een LC-MS-methode gaan, duren over het algemeen langer, denk aan gemiddeld 3-7 werkdagen. Daarnaast hangt het ook af van de locatie. Sommige locaties doen de analyse zelf en andere aandacht dat uit aan een ander lab.
De interpretatie van Zwangerschapstest (hCG) is niet altijd gemakkelijk en moet worden gezien in het brede plaatje, samen met een anamnese en lichamelijk onderzoek. Bij het adviesgedeelte van de arts wordt rekening gehouden met de hulpvraag waarin je alvast kunt uiteenzetten wat jouw klachten zijn, anders worden de uitslagen geinterpreteerd in samenhang met de andere resultaten. Mocht het nodig zijn, kan de arts bellen om te vragen naar lichamelijke afwijkingen. Zelf hoef je de uitslagen niet in te interpreteren omdat er altijd advies en toelichting van de arts volgt.
Indien de uitslagen van het onderzoek voor Zwangerschapstest (hCG) klinisch significant afwijkend zijn, neemt de arts telefonisch contact op. Indien je niet bereikbaar bent, krijg je een e-mail. Hier staat een advies en een toelichting bij de afwijkende uitslagen en wat je daaraan kunt doen. Als je een recept of verwijzing nodig hebt, kunnen wij daarmee helpen.
De kosten van Zwangerschapstest (hCG) kun je vinden op de productpagina. Afhankelijk van je verzekering en de aanvullende pakketten kun je deze kosten voor Zwangerschapstest (hCG) vergoed krijgen. Onderzoeken voor een IVF behandeling worden bijvoorbeeld vaak vergoed. Na je bestelling krijg je een factuur die je kunt aanleveren bij je verzekering.
Het bestelproces is makkelijk. Een Zwangerschapstest (hCG) test of de onderzoeken die je wilt kun je toevoegen in je winkelwagen. In stap twee vul je de gegevens in en reken je af. Vervolgens krijg je een e-mail ter bevestiging en kun je naar een priklocatie toe. Nadat je geweest bent, krijg je de uitslagen van het Zwangerschapstest (hCG) onderzoek in jouw Portal.
Wij zijn certified-ready volgens de NEN 7510 en 7512 normen voor veilige gegevensoverdracht in de zorg. De Portal is beveiligd met twee- factor authenticatie. Jouw gegevens zijn daarnaast ook versleuteld opgeslagen. De uitslagen van Zwangerschapstest (hCG) sturen wij zonder toestemming niet op aan derden, ook niet aan je huisarts zonder jouw stemming.
Het bloedonderzoek voor Zwangerschapstest (hCG) moet plaatsvinden op een van de priklocaties die wij beschikbaar stellen. Op bepaalde locaties is het mogelijk dat een prikster langs komt bij je. Dit kun je tijdens het afrekenen aangeven. Er wordt dan zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om thuis langs te komen.
Een afspraak voorZwangerschapstest (hCG) kun je gemakkelijk maken na je bestelling in jouw Portal. Je kunt vrijwel dagelijks terecht in alle grote steden van Nederland. In de kleine steden kun je bepaalde dagen terecht. Op bepaalde locaties is het ook mogelijk dat je in het weekend terecht kunt.
Bij Zwangerschapstest (hCG) onderzoek is een interpretatie van de arts of een toelichting inbegrepen. De toelichting houdt rekening met de hulpvraag die je na de bestelling kunt opgeven in jouw Portal.
Voor bloedonderzoeken maken wij altijd gebruik van een veneuze afname. Dit is de gouden standaard voor bloedafname. Vrij verkrijgbare testen, zoals een vingerprik test maakt gebruik van de capillaire route voor bloedafname. Deze geven niet altijd dezelfde resultaten en de nauwkeurigheid is afhankelijk van hoe, waar en met welke techniek de afname geschied. Het voordeel is natuurlijk wel dat de test makkelijker en minder pijnlijk af te nemen is.
Je kunt altijd afrekenen met iDeal en creditcard (VISA, Mastercard en Amex). Hierbij zit ook Apple Pay inbegrepen. Op de priklocatie kunnen de priksters geen contante betaling accepteren.
De resultaten van Zwangerschapstest (hCG) zijn op jouw verzoek deelbaar met jouw huisarts. Echter, dit kun je zelf ook makkelijk regelen door het downloaden van de uitslag in PDF formaat. Omdat we gebruik maken van de vergelijkbare testmethodens als de huisarts, zijn de uitslagen onderling uitwisselbaar en vergelijkbaar zodat vergelijkingen goed kunnen worden gemaakt.
Waarom Labplusarts?
  • Zonder doorverwijzing
  • Professionele afname
  • Begrijpelijke uitslagen
  • Validatie door arts
  • Betrouwbaar onderzoek
Hulp nodig?

Bel naar 085-0043917 voor advies of chat via Whatsapp

Bloedonderzoek zonder verwijzing
Hoe werkt het?

Bestel je test, kies je priklocatie en ontvang je uitslag online