Background

Corona PCR test

Corona PCR test

Bepalingen: Coronavirus PCR
Met de PCR methode meet je of er virale DNA in de keel en neus zijn. Er wordt dus geen bloed afgenomen. Middels een staafje wordt er in je neus en keel een monster afgenomen door het staafje in de keel aan te brengen.

Deze test wordt gedaan in een Nederlandse laboratorium. U moet op locatie langskomen in Vlaardingen of Utrecht.

Testprocedure: U zit in de auto, een medewerker neemt het monster bij u af en controleert uw gegevens en u rijdt verder. U hoeft geen afspraak te maken, maar kunt dagelijks terecht op de testlocatie.
De nieuwe coronavirus van het type 19 (Covid-19) heeft de wereld in zijn greep gehad het afgelopen jaar. We zitten nu in een tweede golf. Sommige beroepen zoals mensen werkzaam in het onderwijs of de zorg hebben voorrang bij de corona testen van de GGD. Daarna mag de rest een afspraak maken. Echter, de testcapaciteit is ver onder de maat bij de GGD. Een coronatest afspraak gaat lastig. Er is maatschappelijk belang bij om zoveel mogelijk te testen.

Labplusarts biedt daarom corona pcr testen aan op twee locaties, zonder afspraak en zonder wachttijd. U komt met de auto aanrijden en rijdt binnen vijf minuten weer weg.

Voor deze bepaling hoef je niet nuchter te zijn. De uitslag ontvangt u binnen 3-4 werkdagen.
Waarom bloedonderzoek
Waarom Labplusarts?
  • Zonder doorverwijzing
  • Erkende laboratoria
  • Interpretatie uitslag door een arts
  • Uitslag meestal binnen 24 uur online
Hulp nodig?

Bel naar 030-6338795 voor advies of chat via Whatsapp

Bloedonderzoek zonder verwijzing
Hoe werkt het?

Bestel je test, kies je priklocatie en ontvang je uitslag online