Background

Bloedonderzoeken in Rotterdam

Laat je bloed onderzoeken in Rotterdam

Je wilt graag je bloed preventief laten testen in Rotterdam. Bij Labplusarts ben je hiervoor aan het juiste adres. Labplusarts biedt professioneel bloedonderzoek aan. Je bloedtest wordt beoordeeld door een (huis)arts en binnen 24 uur heb jij online de bloedtest uitslagen voorzien van advies. Een verwijzing van de huisarts vooraf is niet nodig. Ook in Rotterdam kun je een preventieve bloedtest laten uitvoeren. Hieronder zie je de locatie in Rotterdam om de bloedtest te laten uitvoeren.

Bloedtest uitvoeren in Rotterdam in 3 stappen

1.Kies een bloedonderzoek

Wij kunnen meer dan 50+ bloedwaarden bepalen

2. Laat je bloed prikken in Rotterdam

Wij prikken jouw bloed op meer dan 100 locaties in Nederland, dus ook in Rotterdam.

3. Bekijk thuis online de uitslag van jouw preventief bloedonderzoek

De uitslag van jouw preventieve bloedonderzoek is vaak binnen 24 uur bekend. In Mijn Portal kun je jouw uitslag online inzien, altijd voorzien van uitleg van een huisarts. De eerste stap is nu om een bloedonderzoek te kiezen. In de volgende stap kun je dan naar de priklocatie om een bloedtest te laten afnemen.

Vanwege de corona maatregelen moet je tijdelijk bij de meeste prikposten een afspraak maken. Bij sommige priklocaties staat 'Vrije inloop'. In dat geval hoef je geen afspraak te maken. Bekijk hieronder of in Rotterdam Vrije Inloop geldt op een of meerdere locaties.

Kies eerst je bloedonderzoek

In Rotterdam hebben wij de volgende priklocaties