Gratis e-consult intake. Eerste e-consult is gratis
Bekijk nu
Background

E-Consult DermatoloogBloedonderzoek
Waarom bloedonderzoeken?
 • icon=
  Zonder doorverwijzing
 • icon=
  Erkende laboratoria
 • icon=
  Interpretatie uitslag door een arts
 • icon=
  Uitslag binnen 24 uur online

E-Consult Dermatoloog

Bepalingen: Er zijn geen bepalingen voor e-consult
Na je bestelling wordt er binnen twee werkdagen contact opgenomen via het opgegeven nummer om een afspraak te plannen. Dikwijls is dit nog dezelfde dag, zelfs in de avond of in het weekend.

Wil je nog sneller je e-consult met de dermatoloog? App dan zelf de tijdstippen wanneer je beschikbaar bent naar onze afspraken nummer en je wordt gebeld door de assistent voor een bevestiging. De consulten duren gemiddeld 10 a 15 minuten zoals gebruikelijk is bij de dermatoloog.

Vindt de dermatoloog dat je toch langs moet komen of wil je graag een verrichting laten doen zoals het weghalen van een moedervlek? Dan kun je snel terecht in de praktijk.
De dermatoloog belt jou met video middels een beveilgide verbinding (end-to-end encryption) zoals bijvoorbeeld via WhatsApp of Facetime via een online e-consult.

Je geeft van te voren zelf je beschikbare tijdstippen door aan de afsprakennummer. Dit kan ook in de avond of in het weekend.
Na de behandeling ontvang je een factuur die je kunt declareren bij je zorgverzekeraar als jouw behandeling onder vergoede zorg valt. Maligne moedervlekken vallen hier bijvoorbeeld onder. Cosmetische behandelingen vallen hier niet onder.

Icon
Onduidelijkheden of vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of bel/mail/app

 • icon=
  0684530035
 • icon=
  info@labplusarts.nl
Icon